Saturday, 24th of February 2018

name srb2

Svečano zatvaranje šampionata održano je večeras u sali „Nikola Tesla“ hotela Metropol. Uz prijatnu atmosferu i melodije, evocirali smo uspomene sa proteklih 11 dana takmičenja...
Velemajstor Hoang Tan Čang (2467) iz Mađarske nova je šampionka Evrope za 2013. Godinu. Ona je remizirala sa Viktorijom Čmilite u poslednjem kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za šahistkinje, i sa 9 poena iz 11 partija osvojila titulu šampionke.
Vodeća na tabeli Hoang Trang savladala je Aleksandru Kostenjuk u 10. Kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za šahistkinje. Čini se da je Kostenjuk imala loš dan i da je samu sebe pobedila. Izabrala je loš plan, koji je Hoang odmah kaznila, i sa ovom pobedom ima ceo poen prednosti u odnosu na drugoplasirane, s obzirom da su svi važni dueli završeni remijem...
Hoang Trang je remizirala sa Salome Melijom u 9. kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za žene. Partija je okončana u završnici konj protiv lovca, bez mnogo šansi za pobedu i sa jedne i sa druge strane. Meliji je ovaj remi doneo drugu velemajstorsku normu iz 9 partija, sa performansom od 2641 poen.
Štampa

Smeštaj

 

HOTEL METROPOL PALACE BELGRADE

www.metropolpalace.com

metropol01

Prekrasno uređen ambijent hotela Metropol Palace Beograd otkriva prefinjen dragulj istorije Beograda, njegove politike, umetnosti i poslovanja – pravo istorijsko obeležje u centru srspke metropole. Zanimljiva mešavina različitih kultura su spojene sa najvišim stepenom udobnosti i kvaliteta usluge Hotel Metropol Palace. Od 1957. godine je hotel bio značajan deo života i istorije Srbije. Kao domaćin kraljevskih ličnosti, predsednika, poznatih glumaca i poslovnih gostiju tokom godina, Hotel Metropol Palace održava svoje osnovne odlike svetskog luksuza i usluge više od 50 godina.

metropol06 metropol04

Svih 245 luksuzno opremljenih soba i apartmana Hotela Metropol Palace /40 Standard soba, 122 Executive soba, 51 Junior apartmana, 31 Executive apartmana, Kraljevski apartman i Predsednički apartman/ su jedinstveno opremljeni da omoguće autentičnu atmosferu gradskog duha, ali i pruže udobnost i sadržaje savremenog luksuznog hotela. Sadržaji hotela Metropol Palace Beograd: klimatizovane smeštajne jedinice sa samostalnim podešavanjem, besplatna internet linija, sigurnosti sef i maxi bar u sobi, udoban ležaj, ponuda jastuka, veliki radni sto i bežični telefoni, satelitski program, prijatno uređena kupatila sa jacuzzijem, telefonom i fenom, toaletni pribor, bade mantil, papuče, 24 sata posluženje u sobi-room service, sobe za pušače i nepušače, usluge pranja i peglanja, čuvanje dece /po zahtevu/, usluge turističke agencije, osoblje sa znanjem jezika, prodajna umetnička galerija sa velikim prodajnim centrom, opremljenim širokim izborom vrhunskih robnih marki, prijava u 14,00 časova i odjava u podne. Sobe i apartmani Hotela Metropol Palace Beograd omogućavaju gostima raznovrsnog interesovanja i zahteva najviši stepen odmora i udobnosti. Sve smeštajne jedinice su svetle i prijatnog osvetljenja, sa velikim prozorima koji omogućavaju prekrasan pogled na Beograd iz svih uglova. Gosti takođe uživaju u pogodnostima najsavremenije opreme i tehnološkog kvaliteta.

metropol03Sagrađen po projektu čuvenog srpskog arhitekte Dragiše Brašovana i zvanično otvoren 1957. godine, Hotel Metropol je ponovo otvoren 2012. godine pod nazivom Metropol Palace, hotel iz reda luksuznih svetskih objekata. Smešten u centru grada, u blizini Skupštine Srbije, posle potpune obnove i novog izgleda, koji je omogućila kompanija MKV, Hotel Metropol Palace danas ponovo važi za luksuzni, savremeni dragulj Beograda. Od trenutka kada ušetate u Hotel Metropol Palace, prostrani hol odmah pleni osećajem mira i udobnosti, opuštanja i prijatnosti. Raskošan izbor smeštaja pruža jedinstven stil i vrhunsku udobnost, sa prekrasnim pogledom na Tašmajdanski park i svojom najmodernijom opremom i sadržajima ispunjava raznovrsne ukuse i zahteve gostiju.

metropol05

Standard sobe hotela Metropol Palace Beograde odlikuje dovoljan prostor /oko 27 m2/ za ispunjenje raznih dnevnih zahteva i obaveza, poslovnih gostiju i turista. Spojem prijatnog i elegantnog stila i savremenih sadržaja, standard sobe čine prijatan prelaz iz dana u noć, rada i odmora.
Executive sobe hotela Metropol Palace Beograde su veće od standard soba /oko 35 m2/ i omogućavaju udobnost i odmor, osvetljene velikim prozorima, koji pružaju uslove za rad i opuštanje.

 


metropol02Luksuzni Hotel Metropol Palace Beograd je takođe izuzetno kvalitetni prostor za uspešno održavanje poslovnih sastanaka, konferencija, nezaboravnih venčanja, prijema, događaja i privatnih zabava. Potpuno opremljene kongresne sale primaju do 1000 gostiju i uslugom vrhunskog kvaliteta osiguravaju da je svaki trenutak boravka u Hotelu Metropol Palace uspešan. Raznovrsnost balske dvorane i kongresnih sala Hotela Metropol Palace omogućavaju izuzetno zadovoljstvo i uspešnu organizaciju događaja. Hotel Metropol Palace Beograd pruža zadovoljstvo prijatne večeri u bar na najvišem spratu sa prekrasnim pogledom na grad, ili uživanje u dva restoranima sa bogatim izborom jela vrhunskog kvaliteta. A la Carte restaurant Hotela Metropol Palace Beograde služi doručak, ručak, posluženja, popodnevni čaj, kao i veličanstvenu večeru – šef Christoforos Peskias priprema jedinstven spoj jela koja zadovoljavaju najzahtevnije ukuse. Bar hotela Metropol Palace, sa prekrasnim pogledom na park služi veliki izbor laganih jela i pića. Hotel Metropol Palace Beograd pripada povlašćenoj Starwood klasi, koja gostima omogućava besplatna noćenja.

metropol07

Potpuno opuštanje, okrepljenje i podmlađivanje gosti Hotela Metropol Beograd uživaju u Metropol SPA delu, koji obuhvata zatvoreni bazen sa Jacuzzijem, Saunom, parnim kupatilom, salom za vežbanjem, SPA tretmanima i salonom lepote. Kako bi boravak u Beogradu bio zaista jedinstven, gostima je na raspolaganju veliki prodajni centar, opremljen širokim izborom proizvoda najpoznatijih međunarodnih proizvođača.
Smešten na Bulevaru Kralja Aleksandra, Hotel Metropol Palace je jedan od najpoznatijih obeležja Beograda, u starom delu grada, u blizini Skupštine i Gradske kuće, kao i najznačajnijih državnih i upravnih sedišta. Takođe, hotel ima odličan položaj na pešačkoj udaljenosti od trgovačkog dela Beograda, Skadarlije – poznatog starog boemskog dela grada i omiljenih turističkih i kulturnih znamenitosti Beograda. Hotel Metropol Palace Beograde se nalazi na oko 20 km od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla i 1,5 km od najbližeg izlasa sa autoputa E 75.

Even if your problems are derived simply hassle-free does not mean it will last forever sildenafil citrate brands is the answer to lot of your debated issue. Eriacta is a individual issue.