Saturday, 24th of February 2018

name srb2

Svečano zatvaranje šampionata održano je večeras u sali „Nikola Tesla“ hotela Metropol. Uz prijatnu atmosferu i melodije, evocirali smo uspomene sa proteklih 11 dana takmičenja...
Velemajstor Hoang Tan Čang (2467) iz Mađarske nova je šampionka Evrope za 2013. Godinu. Ona je remizirala sa Viktorijom Čmilite u poslednjem kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za šahistkinje, i sa 9 poena iz 11 partija osvojila titulu šampionke.
Vodeća na tabeli Hoang Trang savladala je Aleksandru Kostenjuk u 10. Kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za šahistkinje. Čini se da je Kostenjuk imala loš dan i da je samu sebe pobedila. Izabrala je loš plan, koji je Hoang odmah kaznila, i sa ovom pobedom ima ceo poen prednosti u odnosu na drugoplasirane, s obzirom da su svi važni dueli završeni remijem...
Hoang Trang je remizirala sa Salome Melijom u 9. kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za žene. Partija je okončana u završnici konj protiv lovca, bez mnogo šansi za pobedu i sa jedne i sa druge strane. Meliji je ovaj remi doneo drugu velemajstorsku normu iz 9 partija, sa performansom od 2641 poen.
Štampa

Direkcija

 

DIREKTOR TURNIRA
dir01 jasna sakotic

JASNA ŠAKOTIĆ
Direktor turnira

 

ČLAN ČLAN ČLAN ČLAN
dir02 petar katanic vujic dir03 nebojsa baralic dir04 josip asik dir05 zdravko civric
PETAR KATANIĆ VUJIĆ
Član zadužen za sudije i turnirsku salu
NEBOJŠA BARALIĆ
Član zadužen za informacione tehnologije
JOSIP AŠIK
Član zadužen za PR i kontakt sa medijima
ZDRAVKO CIVRIĆ
Član zadužen za promocije i prateće manifestacije

 

 
pr stojanovic nadezda
NADEŽDA STOJANOVIĆ
Menadžer za odnose
sa javnošću

Even if your problems are determinate simply hassle-free does not mean it will last for ever sildenafil citrate brands is the answer to lot of your debated issue. Eriacta is a detached issue.